maanantai 29. huhtikuuta 2013

Reissua reissun perään

Nyt on reissattu aika lahjakkaasti pari viimeistä viikkoa. Ensin oltiin viikko sikalassa Perhossa ja sitten oltiin viikko kiertelemässä Suomea luokan kanssa; reissuviikolla.

Jos ensin siittä sikalasta: Eli siis noin puolet meidän luokasta oli sikalaviikolla Perhossa viikolla 16. Opiskeltiin porsaita ihan käytännössä, siivottiin, ruokittiin, yms. Oli kyllä ihan mielenkiintoinen viikko, eikä jäänyt mitään sellaista että ei voisi syödä suomalaista sianlihaa enää, mutta possunhoitajaa musta ei tuu vaikka maksettaiski. On se vaan sikamaista hommaa...

HYI!!!
Reissuviikolla kierreltiin erilaisia "koira-työpaikkoja" ja paria muuta eläin-työpaikkaa läpi. Ensin käytiin Niinisalon varuskunnassa tutustumassa sotakoira toimintaan, sitten mentiin Korkeasaareen. Meidän olisi pitänyt mennä Porin Merivartiostoon, mutta esittelijämme loukkaantui ja reissu sinne peruuntui. Korkeasaaresta menimme sitten Tropikaarioon. Käärmeet, liskot ja muut ei kyllä kauhian suolsia ollu, mutta yllätyksekseni en silti pelänny, vaikka niitä inhoanki. Sieltä menimme Vantaalle Opaskoirakoululle ja arvatkaa kuka siellä oli?! Reiskalaineeeen <3 Alkuksi mua pelotti että tunnistaako se mua, mutta tunnistihan se. Kyyneleethän siinä silmiin tuli kun toinen juoksi suoraan syliin. Taisi Remuakin liikuttaa kun pari pientä vinkaisua kuului, mutta ko miehet ei itke, nii oishan se noloa ollu vollottaa samalleen ko mää ;) No, sieltä menimme Veikkolaan Tullinkoirakoululle, jossa oli luokkakaverieni entiset projektikoirat Peto ja Jussi. Sieltä mentiin sitten Hämeenlinnaan Poliisikoirakoululle. Oli pitkä ja raskas reissu, mutta sitäkin mukavampi. Taispa lähtä munki päässä muotoutuun muitakin tulevaisuuden suunnitelmia kuin pelkkä klinikkaeläintenhoitaja....

"Häirikkö koira" =)
Nyt ollaan päästy rauhottuun sitten taas normaali arkeen. Hullulla treeni-innolla avattiin mejäkausi parilla jäljellä Ansan kanssa lauantaina ja sunnuntaina. Tottistakin vedettiin pihalla vähän ja taas pääsi tyttö yllättään. Pari viikkoa sitten kun sisällä yritettiin sivulle tuloa niin ei. Se otti liikaa painetta ku tila oli niin pieni, mutta nyt sitte kun ei ollu tilan ahtautta, pelkkä hihna rajotti vähän nii Anzeli unohti ressata ja tuli muitta mutkitta suoraan sivulle ja täsmälleen oikeaan kohtaan. Ja nyt ei oo sisälläkään enää mitään ongelmaa. Sivulle tullaan, toki viellä imuuttamalla, mutta ei haittaa vieressä seisova ohjaaja.

Tänään käytiin häiriökoirana BH-kokeissa. Olipa niiiiin hyvää treeniä että. Ja Ansa SÖI!!! Mää aattelin eka että ei se voi ko siellä on niin hulluna ihmisiä, yms. mutta mikään ei haitannu. Ja se haki välillä itte kontktiaki!! Jee!! Tuli niin hyvä fiilis että ei haitannu vaikka Ansa olikin erimieltä pyöräilystä mun kaa. Se nimittäin ei halua kullakkaan sanaa pyörä. No, ei se mitään. Lupasin Ansalle että saa pyörän kyytiä kahta enemmän, nii kyllä me aletaan sitäki sietään.

Ja rallattelenpa tääläkin; Reiska tulee lomalle kesäksi Kannukseen!!!!! Sitten saan taas oman lauman kokoon ko Lystikin tulee äippälomaltaan. Kyllä mää ootankin kesää :)

Remontti <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti