torstai 9. toukokuuta 2013

Sataa, sataa ropisee...

Ulkona on niin ankee keli että ei tee mieli edes kattoa ikkunasta ulos... Oikea koiranilma... Siispä linnoittauduttiin sisälle Ansan kanssa.


Jos vähän tarinoisin kuluneesta viikosta... Ollaan pidetty aika rento viikko Ansan kanssa. Jälkee ei oo tehty yhtään, tokoa vain vähän sisällä ja normi lenkit. Tiistaina koulussa oli käytäntöä ja me ansan kanssa tehtiin henkilö hakua! Alussa likka vaikutti lähinnä siltä että: vitsi mää oon metässä. Mutta kun näutin sille maksamakkarat jotka otin palkoiksi ja vähä hetsasin nii hyvinhän se tuli. Hullunkiilto silmissä juoksi suoraan kohti. Kerkes kuitenki onneksi väistää :) Luonnollisestikaan en tohtinut päästää Ansaa metsässä irti, niin luokkakaveri-parka sai juosta kuin henkensä edestä koiran perässä kymppi metrisen liinan toisessa päässä. Toinen pisto meni kaikista parhaiten. Hullun huudon kanssa painelin metsään ja hetken päästä Ansa ja kaveri perässä :) Tuli suoraan tykö. Kolmas ei ollut enää niin hyvä kun se niinnostu pikkumatkan päässä olevista hajuista, mutta sain sen tykö asti pienellä houkuttelulla. Mutta kyllä oli kuuma kun tultiin metsästä pois. Lämpöasteitakin taisi olla reilusti yli kymmenen...

Sivulle tulon typykkä alkaa jo handlata aikas hyvin. Sitä oon naksuttelemalla tehnyt, kuten kontaktia myös. Ansa on aika nopea oppinen ja aivan huvittaa kuinka samanlaisia ne on Remun kanssa vaikka ne siltikään oo yhtään samanlaisia.

Lystistä on kuulunut vain hyvää. Nuori äiti on pitkä pinnainen ja huolehtivainen. Pennut ovat nyt reilut viisi viikkoa ja ulkoilleet erittäin ahkeraan. Niin on vain aika mennyt että reilun 1,5 viikon päästä pennut lähtevät uusiin koteihin ja kun vimppakin lapsi on lentänyt pesästä palaa Lysti kotiin. Ikävä tahtoo välissä nousta ihan huippu lukemiin, mutta onneksi nään Lystin ja pennut ensiviikolla sunnuntaina jolloin myös teen niille pentutestin. Tuntuu hurjalle ajatella että Lysti on ollut pois kolme kuukautta kun se tulee takasin... Ihan hirveen kauan..

Tässäpä pari kuvaa Äitistä ja Lapsista:

<3

Makaava maitobaari :)

Pienen pieni karvapallo
Aiheesta kukkaruukkuun :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti