perjantai 16. syyskuuta 2011

Koulua ja valeraskauksia

Huiii! tuilpa taas pitkä päivitys väli.... No, jos sitä nyt taas ryhdistäytyis tällä saralla;)

Juu, eli nyt ollaan käytännön tunnella tehty aikapaljo jälkee ja hyvinhän se alkaa sujumaan! Aluksi tuntu että Lysti ei pääse vauhtiin ollenkaan ku meni jälkee pitkittäin, poikittain, sivuttain, väärinpäin, oikeinpäin, mutta alko se sieltä jo onnistua;) Nyt neiti mennä viipottaa jälellä semmosta vauhtia että pittää jo jarrutella ja makupalat tahoo unohtua syyä. Olis kyllä hirmu mukava jos Lysti hokais oikeesti sen jälen idiksen, ko mulla kiinnostais käyä kokeissaki. No, saa nyt nähä miten käy;)

Ja niinkuin otsikko jo kertoo on Lystillä valeraskaus. Viikon verran mietin ja tunnustelin Lystin mahaa, ku oli alkanut "kovettua" kummallisesti ja karva alako lähteen massun alta. Sitten kaiken kukkuraksi keksin sille vielä jotai vuotoakin. Puhun näistä ongelmista käppiksilleni ja yksi heistä huomasi että jos se onkin kohtutlehdus ku on kerta alakanu juomaankin yltiöopäisen palio. No, paniikkihan se meinas tulla. Kauhukuvat mielessä pyörien koira selälleen ja mahaa kaiveleen. Kaveri tuli avuksi tutkailemaan ja totesi onneksi vuodon ihan minun mielikuvitukseksi. No, sitten tutkailtiin mahaa. Minä pidin koiraa aloillaan silläaikaa kun kämppikseni tutki "kovettunutta ja turvonnutta" mahaa. Hetken katsottuaan kaverini sanoi että ihan selvä valeraskaus. Kun nisästä puristi nii alkoi maito virrata;) Siinä ylihysteerisen koiranomistajan "kovettuneet" mahat;)

No, tämä valeraskaus on nyt sitten nostanut energia tasoa huimasti. Roskis hajoaa toisensa jälkeen, lelut hajoaa ja virtaa riittää niin paljo kerrallaan että alkaa keinot väsyttämisen suhteen loppua. Tänään pellolla jo nähtiin miten hulluna sitä virtaa riittää, kun pömöjä tuli koko ajan. Tuntui että virta ei lopu koskaan ko neiti vaan jaksaa juosta ja juosta ja juosta. No, onneksi sain linjoille henkilökohtaisen koira-personaltrainerini, joka neuvoi pitämään tiukkaa pyörä kuuria parin viikon ajan. Välistä voisi vetaista itsekkin varmaan lenkkitossut jalkaan ja laittaa koiran kanssa juoksuksi, että ei pyörä-hommasta kovin tylsää pääsis tulemaan. Eli nyt läskille kyytiä;)

Tässä pari kuvaa pelto-pömöistä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti