lauantai 27. elokuuta 2011

Eläinlääkäriä, koulua ja näytelmiä

Toivottavasti tämä netti toimii sen aikaa että kerkeän päivittää... Juu elikkä käytiin siellä eläinlääkärillä koska Lysti veti pyllyä maassa. Ei silleen samalleen ko koirat yleensä vetää pyllyä maassa ku analit kiusaa, vaan ihan eritavalla. Kun oltiin metsässä, Lysti juoksi ja laittoi jalat jo ilmassa istuvaan asentoon ja liu'utti takapuolta maassa. Näin Lysti kutitti.Sitten se saattoi joskus vetästä pyllyn etujalkoihin kiinni. Sekin oli yksi kutittuskeino. No, mentiin sinne elukkalääkäriin tyhjennyttämään ne analit. Lääkäri tyhjensi ne ja sanoi että ainakaan tulehtuneet ne ei ollu, mutta täynnä silti. Niiden ilmeisesti olisi pitänyt toimia normaalisti, mutta jostain syystä ne ei toimineet... Nyt on onneksi mennyt jo pitkään ihan hyvin eli eivät ole tuntuneet vaivaavan sesseä.

Nyt on kesälomakin ohi ja arki taas käynnistyy. Lystin kanssa ollaan molemmat istahdettu koulunpenkille opiskelemaan. Lystikin on saanut kokeilla uusia ulottuvuuksia täälä. Viimeisin niistä on agility. Koiran tuntui tykkäävän lajista ihan kivasti, vaikkakin väsähti todella nopeasti. Mutta se ei ollut uutta:) Välistä ollaan koko kämpän voimin lenkkeilemässä ulkona, niin että koirat saavat juosta vapaana metsässä. Lysti muistaa aina käydä tarkistamassa ne kaikkein kuraisimmat ojat :) Ja minä tykkään ihan mahottomasti, varsinki ku koiralla on noin pitkä karva. No, pääasia on että koira saa purkaa energiaansa ulkona. Kämpillä lenkin jälkeen onkin ihana katsoa koiraa kun se on niin väsynyt. Nukkua kornotta ku pikku possu konsanaan:)

Kävästiin Lystin kanssa Sievin ryhmiksessä pyörähtämässä. Ilma oli ihan kiva, ei satanut vaikka olikin pilvistä, mutta ei ollut kylmäkään. Tuomari Markku Kipinä antoi lystille EH:n. Eli ihan kivasti meillä meni. Itse en oikein pitänyt tuomarista ja arvostelusta. Tuntuu sille että arvostelu ei pidä paikkaansa... No, arvostele kuulu kuitenkin näin:"Erittäin hyvän tyyppinen juniori jolla hieman pehmyt selkä. Voisi kantaa häntää paremmin. Hyvä luusto ja mittasuhteet.Hyvä kallo, korvat ja silmät. Hyvä purenta, kuono voisi olla voimakkaampi. Etuasentoiset jalat, siksi löysyyttä edessä. liikkuu riittävällä sivuaskeleella. Turkki tulossa lupaavasti. Saa kiinteytyä rungoltaan." Mutta se on vain yhden ihmisen näkemys koirasta ja kaikkien ei ole pakko tykätä kaikesta...
Seuraavana suuntaamme Jyväskylän erkkariin. Odotellaan ja jännitellään mitäs sielä tuomari tykkää Lystistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti