torstai 11. elokuuta 2011

Pika päivitys

Onpas siitä aikaa ku oon viimeksi päivittäny... Joskus elämä on niin kiireistä että ei kerkiä... Ja hirveesti en voi kertoo ku ei olla hulluna tehty mitään ihmeellistä. Välillä ollaan tokoiltu ja jälestettyki on.
No jos menis asia kerrallaan. Olen tässä heinäkuussa olen reissannu itse aika paljo ja koira on joutunut olemaan kotona tarhassa tarhakaveria kiusaamassa ku muutakaan ei oo. Mutta noin kolme viikkoa takaperin lähti tämä tarhakaveri sinne, missä ei ole mitään kipuja ja sairauksia... Reilun vuoden ikäinen ajokoiramme jouduttiin päästämään autuaammille metsästysmaille lukuisten iho- ja karvaongelmien vuoksi. Aluksi Lysti varmaan luuli että kaveri tulee takasin, mutta kun aikaa kului eikä kaveria näkynyt alkoi pieni karvainen ikävöidä... Se liimautui minuun. Sille tuli mahatauti(tai joku sen tapanen) ja se alkoi tuhota tavaroita, jota se ei ole edes pentu aikana kunnolla tehny... Nyt alkaa olla jo ajokin kuolemasta sen verran kauan, että toden näköisesti Lysti on jo unohtanu sen, mutta kun tässä on tämän ison elämän muutoksen vuoksi ollut niin paljon tekemistä ja järjestelemistä, että en ole hirveästi kerinnyt pahemmin treenailemaan ja huomioimaan koiraani, on se järjestänyt tekemistä itselleen. Nyt se tuhoaa tavaroita tai ei oikeestaa tuhoo, vaan ottaa esim. lasten leluja ja menee muka puremaan niitä sivummas ja sitten joku homaan koiran ottaneen sille kuulumattoman esineen ja huutaa Lystiä luo. Näin koira tuo vahingossa esineen mukanaan tykö, mikä on hyvä nouto harjoitusten kannalta, mutta se on oppinut että ku se ottaa jonkun tavaran jota ei saa se huudetaan tykä ja se saa makupalan sekä rapsutukset. Näin se ostaa itselleen huomiota. Ei mikään tyhmä koira :)
Onneksi tämä hirvä kiire loppuu kun ensiviikko pääsee käyntiin. Silloin en kyllä anna aikaani kenellekkään muulle kuin tuolle pienelle ja onnettomalle koiralle, joka tuntee itsensä varmaan hylätyksi tonne sateiselle pihamaalle tarhaan...

Huomenna meillä ois edessä eläinlääkärillä käynti... Saa nähä saahaanko vaivoihin rohtoja ja lohtua. Mutta niistä vaivoista kerron seuraavassa päivityksessä. Nyt on liikaa hommia kesken enkä joda istumaan koneen ääressä tämän enempää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti