maanantai 11. maaliskuuta 2013

Heissan!

Ylläri että mää oon taas jaksannu kirjottaa :D No onneksi tää ei oo niin vakavaa.<3
Mutta kuiteski. Osa jo tietääki mutta Lystillä on pupsit masussa ja 3.4. on eräpäivä. Perjantaina se lähti Kempeleeseen kasvattajalle synnytys reissulle. Kovasti on neiti pullistunut, vatsalinjaa sillä ei enää oo tai on, mutta jos sen kerran olisi hyvä olla nouseva niin tällä se on kohta laskeva. Ja vauhtikin on sen sorttista että pennut painaa. Välillä meinas olla ruokahalu hukassa ko oksensi tyhjää mahaa ja ko kupin anto, nii selän vaan kääns. No, nyt syö labbiksen ruokahalulla ja syönti käytös on kopsattu sikalasta possuilta.

Pyry <3 Lysti


Vielä nouseva vatsalinja
Kohta se kääntyy laskuun :)


Eli nyt oon sitte koiratonna. Mutta onneksi en kauaa :) Pääsiäisen jälkeen tulee Kannukseen yks lohduttaja-ajokki. Sivutoimena sillä on sitten sivistyminen :) Pääasiassa tavoitteena meillä on toimiva normaali arki niin että kotoporukkakin pärjää sen kanssa. Näyttelyt, toko ja nenänkäyttö kuuluu myös treeni listalle. Ja tavoitteena meillä näissä kaikissa on 18.5.2013 Hurttarieha Kannuksessa. Siellä on mätsärit, möllitoko ja -agi. Mutta me tavoittelemme mätsäreitä ja möllitokoa.


Reiskastakin voisi mainita vähän. Se siis pötkyttelee hyvää vauhtia kohti Opaskoiran uraa ja on mahdollisesti tulossa Kannukseen kesälomalle toukokuun alusta elokuun alkuun. Saas ny nähä.

Ansa-ajokoira vähän jouluisissa tunnelmissa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti