lauantai 10. joulukuuta 2011

Koira lomailee

Heissan! Tulihan sitä lunta viimeinkin=) Lysti nautiskeleekin kotona tästä ihanasta talvi-ilmasta. Lysti lähti nimittän pari viikkoa sitten kotiin viikon lomalle, sillä kotiporukat eivät pärjänneet enää ilman Lystiä ja lupasin sen niille viikoksi "lainaan". No, viikko sitten lähdin neitokaista hakemaan linja-autolla, niin autoa ei tullutkaan. Niin jäin koirattomaksi jouluun saakka.

Lysti lomailee kotona pikkusisarusten ja vanhempieni kanssa. Se nauttii ihan varmasti saamastaan huomiosta ja "puoli-ilmasista" makupaloista. Saas nähä mikä mua kotona sitten ootta kohan loma alkaa ja pääsen ittekki lomailemaan.

Harmitaa vain näin pitkä reeni tauko, sille emme pääse Lystin kans tavoitteisiin ensi keväänä ellen pääse reenaamaan. Tunnilla on mukava katella kuunnella ko toiset reenaa ja värkkää koiriensa kanssa, ko ite ei voi.... Tulee niin ihrvee hinku päästä reenaamaan ko joutuu vaan katteleen toisten reeniä. Vielä tuskasempaa on kuunnella ko kaverit kertoo miten eilisen reeni sujui, ko itte ei oo reenannu moneen viikkoon. Nyt on alkanu onneksi jo tottumaan ajatukseen että koiraa ei vähään aikaan oo ja aamusinkaan ei enää tartte miettiä, että miksi se Lysti ei tuu pois sängyn alta vaikka kuinka houkuttelee=) Eli pieniä sopeutumis vaikeuksia ittellä tässä lähinnä on=) Onneksi loma alakaa yhen ja puolen viikon päästä nii päästään treenaamaan Lystin kanssa oikein kunnolla:)

Hyvää joulun odotusta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti